ENDELIGlogo.JPG

byen i byen


Frederiksberg ligger som en ø midt i København – en by i byen. På godt og ondt har det skabt en helt særlig relation mellem de to byer, der både kæmper sammen og mod hinanden. ”Byen i byen” er en podcastserie, der fortæller historier og anekdoter om, hvordan Frederiksberglivet og byens borgere oplever at være omringet af København. 

Hent podcasten i iTunes her, eller download historierne nedenfor.

Jeg har produceret historierne til "Byen i byen", som er lavet for Frederiksberg Stadsarkiv i forbindelse med Golden Days 2017.


IMG_4164.JPG

byen i byen

Frederiksbergs placering midt i København har i mange år skabt forvirring. Nogen kalder Frederiksberg en bydel, andre kalder det København, men Frederiksberg er altså sin helt egen selvstændige by. Hør her historien bag Frederiksbergs specielle placering og byens særlige identitet.
Medvirkende: Henning Bro og lokale Frederiksbergborgere. 

Thomas.JPG

grænselandet

Værnedamsvej er et grænseland splittet mellem København og Frederiksbergs Kommune. Den lille vej skiller sig ud i storbyen, og er elsket og kendt for sin pariserstemning og landsbyliv. Men indenfor de sidste par år er øjnene blevet rettet mod den kaotiske trafik, som har sat grænselandets frihed på prøve.
Medvirkende: Thomas Bøgebjerg og Simon Aggesen

Foto: Martin Sørensen

Foto: Martin Sørensen

hovedstadens fodboldklub

Kristoffer er 21 år, fra Frederiksberg og en ihærdig fodboldentusiast. FCK har altid været hans yndlingsklub, fordi den netop vækker de stærke følelser han både har for fodbold og Frederiksberg. For selvom FCK ofte bliver forvekslet med en københavnerklub, har de også stærke rødder på Frederiksberg.
Medvirkende: Kristoffer Havskov Hansen