Logo.jpg

vesterbro ungdomsgård


Vesterbro Ungdomsgård er et fristed for kvarterets børn og unge. Her mødes de til forskellige aktiviteter eller blot for at hænge ud. I vores radioreportager føres du rundt i huset og hører om ungdomslivet, som udfolder sig bag dørene, computerskærmene, i sækkestolene og nede i kælderen.

Hent podcasten i iTunes HER eller download historierne nedenfor.

Jeg har produceret historierne til Vesterbro Ungdomsgård.
Musikken er lavet af WAU og Forced Ingestion fra Vesterbro Ungdomsgård.


Vera.JPG

krearummet

I det hyggelige krearum bliver der klippet og klistret, knyttet armbånd og trykt t-shirts, imens snakken går. I sy-hjørnet sidder Vera næsten hver dag og fordyber sig i drømmen om at blive designer.

Dancehood.JPG

dancehood

Der er sved på panden og mavekrampende grineflip, når de fjorten piger fra onsdagsholdet mødes til danseundervisning i Dancehood.
 

Musik.JPG

musik

I kælderen på Vesterbros Ungdomsgård bliver der eksperimenteret med instrumenter og forskellige beats indenfor hver en musikgenre. Bag døren for enden af den lange gang kan man hver onsdag høre bandet Forced Ingestion øve sig på at indtage verden med deres dødsmetal.

Gamerne.JPG

gamerne

Neonlys, store guns og vilde udbrud sætter stemningen, når det faste drengeslæng mødes til Counter Strike onsdag aften. For Ilja på 14 år er gamerrummet et sted, hvor han kan fordybe sig og blive dygtigere til det han allerbedst kan lide – og så er gaming mere socialt end mange går og tror.

Emma.JPG

ungehuset

Om aftenen forvandles Ungdomsgården fra Fritidsklub til Ungehus. Her står dørene åbent for husets ældste unge, der mødes for at catche op over en snack i caféen, spille spil eller flyde ud i sofaen og bare chille.